Hotell vid Ideon Science Park

Ideon Science Park är ett känt företagsområde i Lund där runt 350 företag är aktiva. Här återfinns många företag inom mobiltelefoni, teknik, forskning med en stor mängd entreprenörer, visionärer och riskkapital.

Det finns några hotell i området och i direkt anslutning till Ideon Science Park som kan vara högst aktuellt för dig som ska besöka något av företagen eller Universitetsområdet som ligger intill.

Pris: 663-740 kr
Betyg: Alla
Standard: Alla
Sortera:
Pris
|
Stjärnor
|
Betyg
Visar 1-2 av 2 hotell
Elite Hotel Ideon, Lund
fr. 663 kr
Elite Hotel Ideon är en del av Ideon Gateway som inte bara är Lunds högsta byggnad utan även byggd med miljö i åtanke. Det är precis vid infarten till Ideon Science Park på en av Lunds högsta platser som denna byggnad är rest. En kul detalj…
Hotell Ideon Gästeri
fr. 740 kr
Detta mysiga och charmiga hotell ligger beläget i Ideon Science Park med mindre än tio minuters promenad från Lunds universitet. Hotellet har 41 ljusa rum som är designade och möblerade i klassisk svensk stil som ger en typisk hemmakänsla för…

Hitta hotell efter stadsdelar, område och plats

Vad är Ideon Science Park?

Det var 1983 som Ideon Science Park grundades som Sveriges första forskningsby där företag inriktade på IT, cleantech och life science tog plats. Sedan dess har området växt och nya byggnader har rests upp där Ideon Gateway är ett av de nyare tillskotten som också är Lunds högsta byggnad och ett landmärke.

Området ligger precis öster om Lunds Universitet vilket även gör att det blir ett enormt bra utbyte mellan studenter och företag.

Ideon ska heller inte förväxlas med företagsbyn Medicon Village som ligger på andra sidan Scheelevägen som också huserar en mängd företag, dock främst inom Medicin.