The More Hotel Lund

The More Hotel ligger i de södra delarna av centrala Lund på Kastanjegatan som knyter samman södra vägen och Södra Esplanaden. Hotellets läge gör att du endast har några hundra meter till så väl stadsparken, Mårtenstorget, gågator och Botaniska trädgården.

Hotellet är byggt i en gammal tågdepå som var i drift i början av 1900-talet vilket ger en härlig atmosfär kring hotellet. Hotellet håller en hög klass och har fyra stjärnor i standard. Inredningen är noga planerad och ger ett väldigt komplett intryck som varken känns för hemtrevligt eller för sterilt ut.

Hotellets rum kallas för studio och här har du förutom tillgång till en säng, platt-TV och badrum även tillgång till spis, kylskåp och diskamskin. Givetvis finns där även en matplats.

På hotellet finns även bastu och bubbelpool som du kan koppla av en stund i. Det finns även ett fitnesscenter där du kan lägga tid på att underhålla hälsan. På innergården hittar du härliga utemöbler som du kan slå dig ner i under sommarhalvåret och restaurangen serverar middag från onsdag till lördag.

I övrigt är hotellet även lämpat för företagsgäster då här även finns mötesrum att tillgå.

från 854 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lund