StayAt Lund

StayAt Lund har ett mycket bra läge i de östra delarna av Lunds centrum. Här har du väldigt nära till sevärdheter som Botaniska trådgården, Kulturen och Domkyrkan för att nämna några välbesöka platser. Du har också drygt 100m till Botulfsplatsen som är en av Lunds centrala punkter för stadsbussar vilket gör att du snabbt kan ta dig till andra stadsdelar i Lund.

StayAt Lund är ett fyrstjärnigt och hemtrevligt hotell. Hotellrummen har bekväma sittmöbler som soffa eller fåtöljer. Rummen är givetvis även utrustade med platt-TV som i sin tur är anslutna till kabel-TV-nätet.

Som hotellgäst har du fri tillgång till hotellets gym och deras bastu och det finns även gästdator som du kan använda dig av i lobbyn. Om du skulle stanna under en längre tid och önskar tvättmöjligheter så finns där en gemensam tvättstuga som du kan använda dig av.

Rummen är utformade som små lägenheter och är väldigt stora där de minsta rummen ligger runt 25 kvm. Det finns en egen köksdel där du hittar en enklare spis, kaffebryggare, tekokare, diskmaskin, kylskåp och mycket av det som krävs för att tillaga enklare rätter själv. Däremot ingår frukost i hotellbokningen så du behöver inte tillaga något själv om du vaknar i rätt tid.

från 904 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lund