Scandic Star Lund

I östra Lund ligger Scandic Hotells ”Scandic Star Lund” som är ett relativt billigt hotell med 3+ stjärnor. Detta hotell är också ett av de allra största hotellen i Lund med hela 196 hotellrum. Hotellet ligger nere i företagsområdet Gastelyckan och nära E22 vilket gör det till en bra utgångspunkt om du har bil.

Scandics hotell är ett prisvärt val med tanke på vilka möjligheter hotellet ger och den standard och service som Scandics hotell bjuder på. Det är inte det billigaste hotellet du kan hitta, men det tillhör de billigaste i Lund. Med nära tillgång till E22 kan detta hotell även fungera om du har affärer i Malmö med ca 10 minuters köravstånd till norra Malmö.

Scandic Star är ett väldigt företagsvänligt hotell i Lund med god frukostbuffé och bra möjligheter till flera mötesrum, konferensrum och större salar. Hotellet har även en fitnessanläggning, inomhuspool, bastu och tillgång till gratis parkering.

Scandic Star har både restaurang och bar tillgänglig för sina hotellgäster och frukostbuffén är gratis och serveras varje dag året runt.

Hotellrummen är utrustade med det mest väsentliga som t.ex. egen toalett med dusch och hårtork, och i anslutning till sängen hittar du TV och ett skrivbord. Alla hotellgäster har även tillgång till gratis trådlöst Internet.

från 626 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lund