Park Inn by Radisson Lund

Detta hotell hittar du i södra delarna av Lund och väldigt nära Tetra Paks stora fotfäste i Sverige där tusentals anställda arbetar. Hotellet ligger mitt i mellan företagsområdena Gastelyckan och S:t Lars och du har även väldigt nära ut till E22 som snabbt tar dig vidare bort från Lund, vilket kan vara perfekt om du bara reser igenom.

Hotellet har en standard på fyra stjärnor och har hela 192 rökfria rum tillgängliga. På Park Inn by Radisson hittar du även restaurang och bar vilket är extra uppskattat med tanke på det lite mer avlägsna läget från Lunds centrum.

Som företagsgäst har du möjlighet att boka mötesrum och använda dig av hotellets företagscenter. Du hittar även en fitnessanläggning på hotellet så du kan hålla hälsan i schack under din vistelse i Lund. Ett stort plus med hotellet är att du får gratis frukostbuffé, gratis wi-fi och gratis parkering. Tre saker som tillsammans inte är en självklarhet på alla hotell.

Det finns flera olika rum att välja mellan där de minsta är enkla enkelrum till de större familjerummen.

Om du skulle vilja bege din mot centrum så bör du räkna med ett gångavstånd på knappt 2 km innan du når själva stadskärnan i Lund. Upp till centralstationen är det ytterligare en bit så om du skulle anlända till Lund med tåg så gör du bäst i att ta buss eller taxi till hotellet.

från 736 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lund