Hotell Lundia

Hotell Lundia är ett fint fyrstjärnigt hotell som i princip ligger mitt emot centralstationen. Hotellet är välkänt i Lund och har många internationella besökare årligen.

Den centrala placeringen av hotellet gör att du har en perfekt åtkomst till hela Lund. Oavsett om det du vill komma åt är i stadskärnan eller ej så är Hotell Lundia en bra utgångspunkt. Många av stadsbussarna i Lund går förbi just centralstationen vilket underlättar väldigt mycket.

Med en kort promenad från Hotell Lundia får du tillgång till stora delar av Lunds restaurangutbud, barer, gågator och torg. Även sevärdheter som Domkyrkan, Botaniska Trädgården och Kulturen ligger bra några minuters promenad härifrån.

Hotellet har totalt 97 hotellrum uppdelat på 4 våningsplan och för dig som anländer med bil finns det parkering att ta del av mot en fast kostnad per dygn.

Hotell Lundia är dock inte något av de billigaste hotellen, men med tanke på standard och den centrala placeringen så är det absolut ett prisvärt alternativ.

Hotellet har en stor restaurang och bar med uteservering under sommarhalvåret. Här serveras även kostnadsfri frukostbuffé varje dag för hotellgästerna och om du hellre föredrar rumsservice finns det att tillgå under begränsade tider.

Hotell Lundia är ett väldigt företagsvänligt hotell med företagscenter, 6 mötesrum och konferenslokal. Hotellrummen har även skrivbord och gratis wi-fi så du kan enkelt utföra arbete och vara uppkopplad under din vistelse.

Förvaring av värdesaker är enkelt på Hotell Lundia där du har värdeförvaringsskåp i anslutning till receptionen som är öppen dygnet runt och även tillgång till kassaskåp med utrymme för bärbar dator på hotellrummet.

I övrigt kan du förvänta dig att hotellrummet har minibar, strykjärn, platt-TV, skrivbord och gratis wi-fi.

från 707 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lund