Hotell Ideon Gästeri

Detta mysiga och charmiga hotell ligger beläget i Ideon Science Park med mindre än tio minuters promenad från Lunds universitet. Hotellet har 41 ljusa rum som är designade och möblerade i klassisk svensk stil som ger en typisk hemmakänsla för oss svenskar.

På hotellrummet kan du ta del av kabel-TV och gratis Wi-Fi. Det finns även skrivbord, strykjärn, dusch, hårtork m.m. på hotellrummet. Du kan t.o.m. ringa gratis lokalsamtal från ditt rum.

Rummen städas dagligen vilket ger en härlig och ren känsla när man väl återvänder till hotelletrummet. Frukosten består av en buffé som är kostnadsfri för hotellgästerna och du hittar även en snackbar på hotellet. Skulle du behöva bagageförvaring så finns även detta att få.

Läget för hotellet passar utmärkt för dig som ska besöka universitetet eller något av företagen i företagsbyn. Även Medicon Village och Sony ligger relativt nära hotellet. Om du skulle vilja ta dig till centrum gör du det lättast med buss som går i närheten flera gånger i timmen. Annars kan vägen genom Ideon Science Park, Lunds Universitet och Universitetssjukhuset vara en trevlig promenad på drygt 2 km.

från 740 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lund