Hotell Finn

Hotell Finn ligger i stadelen Stampelyckan i Lund och i direkt anslutning till området Planetstaden. Det är strax öster om Lunds centrum som du hittar hotellet längs Dalbyvägen. Hotellets läge gör att du har gångavstånd ner till företagsområdet Gastelyckan och samtidigt en kort promenad på ca 10-15 minuter från Lunds östra stadskärna där Mårtenstorget, Botaniska Trädgården m.m. är beläget.

Hotellet har totalt 80 hotellrum som alla är rökfria. En del av rummen är studiolägenheter som passar bra för dig som vill få tillgång till faciliteter som kök med t.ex. mikrovågsugn, kylskåp, kaffemaskin m.m.

Hotellet har ett eget gym som du kan träna i om du känner för det eller roa dig med lite Nintendo Wii som finns att spela i anslutning till receptionen. Hotellet har även en egen trädgård och terrass att koppla av i om vädret tillåter.

Bussförbindelserna från Hotell Finn är väldigt bra. Från Dalbyvägen precis utanför går både regionsbussar och stadsbussar. Du kan alltså snabbt ta dig vidare till andra delar av Lund eller ta Expressbussen mot Malmö som tar dig till Värnhemstorget på kort tid.

Hotellet byggdes 2012 och det finns gratis wi-fi att tillgå. Förutom det finns det även handikapsanpassade rum, parkeringsmöjligheter och tvättmöjligheter.

från 675 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lund