Grand Hotell

Grand Hotell är ett stort och ståtligt hotell med bantorget framför entrén. Hotellet ligger väldigt nära centralstationen och precis intill en gågata som tar dig bort till Stortorget och Lundagård.

Grand Hotell har en fyrstjärnig standard men en lyxig känsla. Hotellet ligger väldigt bra till för att snabbt komma i kontakt med Lunds kärna och det tar bara ett par minuter att gå till hotellet från centralstationen.

Grand Hotell är verkligen beläget i hjärtat av Lund med ett kort gångavstånd genom gågata till Stortorget och Lundagård. Det är vid Lundagård som du bl.a. hittar sevärdheter Domkyrkan, Lunds universitet och Kulturen.

Grand Hotell anses inte vara ett av de billigaste hotellen, utan tillhör snarare de mer lyxiga hotellen du kan hitta i en stad som Lund.

Grand Hotell har totalt 83 hotellrum fördelat på 6 våningar med restaurang och bar på första våningen. Totalt har hotellet två restauranger och varje morgon serveras en god frukostbuffé åt alla hotellgäster. På begränsade tider finns även rumsservice att tillgå.

För företag har Grand Hotell mycket att erbjuda med bl.a. företagscenter, 9 mötesrum och konferenslokaler.

I övrigt erbjuder hotellet t.ex. barnvakt på rummet (mot avgift), kemtvätt, tvättmöjligheter och bröllopstjänster.

Hotellrummen är utrustade med minibar, strykbräda och strykjärn, kabel-TV och skrivbord. Alla rum har även gratis tillgång till trådlöst Internet och har även telefon. Givetvis har rummen även privata badrum med hårtork.

från 1063 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lund