Good Morning Lund

Good Morning Lund ligger i västra Lund och på andra sidan staden från Scandic Star. Denna placering gör att hotellet ligger väldigt nära shoppingcentret Nova Lund och rätt sida om Lund för att bege sig ut mot E6, Lomma och Bjärred.

Precis som med Scandic, så är det enkelt att ta sig in till de centrala delarna av Lund med buss som går flera gånger i timmen. Good Morning Lund är absolut ett av de billigaste hotellen och kanske t.o.m. det billigaste av hotellen i Lund.

Good Morning Lund ligger som sagt nära det stora shoppingcentret Nova Lund, men du har även nära till Värpinge Golfbana som ligger precis intill shoppingområdet. Från hotellet in till centralstationen har du en sträcka på närmare 3 kilometer.

Good Morning Lund gick tidigare under namnet Ibis Styles Lund.

Good Morning Lund är ett nyrenoverat och fräscht hotell med tillgång till handikappanpassade rum och badrum. Hotellet har totalt 67 rum på två våningar och som gäst har du tillgång till både restaurang, bar och en snackbar/delikatess. Restaurangen serverar även kostnadsfri frukost varje morgon så du slipper den kostnaden för dagen.

Receptionen på hotellet har öppet dygnet runt och där finns värdeförvaringsskåp i anslutning till receptionen. Du har även tillgång till kostnadsfria dagstidningar i lobbyn och möjligheten till bagageförvaring som en extratjänst.

Rummen är utrustade med eget badrum, TV med satellit- och kabel-tv, gratis Wi-Fi och telefon.

Karta

Fler hotell i Lund