Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon är en del av Ideon Gateway som inte bara är Lunds högsta byggnad utan även byggd med miljö i åtanke. Det är precis vid infarten till Ideon Science Park på en av Lunds högsta platser som denna byggnad är rest. En kul detalj är att byggnaden ändrar färg beroende på din vinkel och vilken väderlek det är för dagen.

Hotellet har väldigt bra läge för dig som är på genomresa eller ska besöka något av alla företagen som finns i Ideon Science Park eller Medicon Village. Det är också ett av de bästa hotellen om du ska besöka ESS eller Sony som ligger en kort bit därifrån på andra sidan motorvägen (E22).

Gångavståndet till centralstationen ligger på strax över 2km och något mindre för att nå själva stadskärnan. Om vädret tillåter kan det dock vara en trevlig promenad som kan ta dig genom universitetsområdena och universitetssjukhuset.

Eftersom hotellet och Ideon Gateway invigdes 2013 så är det väldigt fräscha och moderna rum som du kommer bo i. Många av rummen har även en sittgrupp, skrivbord, dusch (eller badkar), hårtork och sminkspegel. Det är heller inte omöjligt att du får ett hotellrum som bjuder på en fantastisk utsikt ut över Lund och Lundaslätten.

Du behöver inte bege dig iväg långt för att hitta restaurang och bar då detta finns i anslutning till hotellet, inne i Ideon Gateway. Här serveras även Frukostbuffé och Lunch.

Om du reser till Lund med flyg så lär du landa på Malmö Airport (Sturup) eller Köpenhamns flygplats (Kastrup). Från Malmö kan du ta flygbussen till Lund LTH och sedan gå eller ta stadsbussen den sista biten till hotellet. Från Köpenhamn tar du lättast tåg direkt från flygplatsen till Lund C för att sedan ta stadsbuss eller taxi till hotellet.

från 663 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Lund